Bestellen

Vandaag voor 13.00 uur besteld? Morgen geleverd door Spectrum Verf!

Wat goed is komt snel
Bij Spectrum Verf kunt u bestellen zoals u dat zelf wilt. Per telefoon, e-mail of via de Vanesch Verf Groep app. Hoe u ook bestelt, uw bestelling wordt altijd razendsnel uitgeleverd. Voor 13.00 uur besteld? Dan staan wij morgen bij u voor de deur. Daar staan onze eigen chauffeurs voor garant. En als het moet kan het nóg sneller: indien u een noodlevering opgeeft, komen wij rechtstreeks naar u toe. 

Facturatie kan op papier of digitaal, net wat u wenst. Op Spectrum Verf kunt u altijd rekenen!
 

Online bestellen via de app

Het gemak van online bestellen
Bij Spectrum Verf kunt u niet alleen bestellen via telefoon of email, maar ook met de Vanesch Verf Groep app. Heeft u iets nodig? In uw magazijn scant u uw eigen producten en geeft vervolgens het gewenste aantal door. Uw bestelling bereikt ons online en wordt direct voor u uitgevoerd.

Komt u er zelf niet uit met een specifieke kleur? Door enkel via de app een kleurstaal aan te vragen komen wij de staal bij uw vestiging ophalen en na ontvangst produceren wij de kleur direct. Voor kapotte machines of retourproducten geldt hetzelfde: even aanmelden via de app en wij regelen de rest!

Voorraadbeheer

Nooit meer misgrijpen, maar ook nooit teveel voorraad
Dat is voorraadbeheer verzorgd door Spectrum Verf. Ter plaatse, op uw locatie, regelen wij desgewenst uw voorraadmanagement. Wij zorgen dat u nooit misgrijpt, letten op de houdbaarheid van producten (first in; first out) en monitoren tegelijkertijd het productverbruik per job. Daardoor krijgt u helder inzicht in de gang van zaken en kunt u bijsturen wanneer dat nodig is. Efficiencywinst en meer marge onder handbereik!