Paint & Coatings

Voor elke toepassing een laksysteem

Spectrum Verf biedt een breed scala aan paint en coatings van enkele gerenommeerde wereldmerken zoals Biccs (industriële coatings), Mason CT (bedrijfsvoertuigen zoals bussen, vrachtwagens en industrie) en natuurijk Lesonal, het laksysteem voor schadeherstellers van personenauto’s.

Lesonal

Het premium autolakmerk
Spectrum Verf is de Nederlandse importeur van Lesonal, een zeer betrouwbaar premium lakmerk. Lesonal staat onder autoschadeherstellers bekend om zijn geweldige kleurnauwkeurigheid en gebruiksgemak. Daarnaast kent het merk een overzichtelijk assortiment en is gemakkelijk te verwerken. Het laksysteem heeft een modulaire opbouw en sluit nauw aan bij de wensen van ieder eigentijds autoschadeherstelbedrijf. 

Lesonal wordt geleverd met een mengsysteem, kleurdocumentatie en een uitgebreide training en ondersteuning. Alles wat je nodig hebt om een perfecte autoreparatie uit te voeren!
 

Mason CT

Betrouwbaar en oerdegelijk – voor bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, bussen en industrie
  • Ontvetters (voor zowel kaal metaal als bestaande laklagen)
  • 1K Fillers/Primers (sneldrogend met uitstekende hechting en corrosiewering, kunnen met alle Mason CT topcoats worden afgewerkt)
  • 2K Fillers/Primers (kostenefficiënte kwaliteitsproducten voor een duurzaam resultaat)
  • 1K Topcoats, (high solid kwaliteitsproducten voor verspuiten of verkwasten)
  • 2K Topcoats (sneldrogend met een uitstekende chemische bestandheid)

BICCS

Industriële coatings en kleurmengsystemen van naam
BICCS is een Nederlandse verffabrikant, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van industriële coatings  voor metaalconservering en universele kleurmengsystemen. Flexibiliteit, snelle levertijden en constante aandacht voor de wensen van afnemers zijn kenmerkend voor BICCS.

Tot de specialisaties behoren coatings ter bescherming van (non-ferro) metalen, mdf, kunststoffen en vele andere ondergronden. De combinatie van coatings met het BICCS- kleurmengsysteem is de ideale oplossing voor verfgroothandelaren en verwerkers van industriële coatings.