Nieuws

Vanesch Verf Groep wordt business partner van DESTIL Trappers

22-09-2016

Met ingang van komend seizoen is Vanesch Verf Groep, waar Spectrum Verf onderdeel van uit maakt, als business partner verbonden aan ijshockeyclub Tilburg Trappers. De overeenkomst werd op vrijdag 16 september 2016 getekend door algemeen directeur Paul van Esch van de Vanesch Verf Groep en Coen Reijnen commerciele zaken TOP van de Tilburg Trappers.
 
De Vanesch Verf Groep en de Tilburg Trappers hebben veel gemeen. Het zijn beiden van oorsprong echte Tilburgse organisaties die met een hecht team de laatste jaren enorm hard gegroeid zijn. De Vanesch Verf Groep (bestaande uit de groothandels Vanesch Verf, Spectrum Verf, De Maesschalck Verf in België en verfspeciaalzaak Pijnenborg Verf in de Goirkestraat in Tilburg) is de grootste totaalleverancier voor de autoschadeherstelbranche van Nederland en is inmiddels, net als DESTIL Trappers, ook over de grens succesvol.
 
Paul Musters, commercieel directeur bij Vanesch Verf Groep is verheugd met de samenwerking. “Bij de Tilburg Trappers kunnen wij onze relaties in een sportieve ambiance kennis laten maken met ons bedrijf, maar ook met deze prachtige sport. Wij zijn als Tilburgs bedrijf bijzonder trots op de prestaties van de Trappers en zijn blij dat we op deze manier daar deel van uit mogen maken”.

Links Algemeen Directeur Paul van Esch, rechts Commercieel Directeur Paul Musters.

Meer nieuws