Nieuws

Vanesch Verf Groep organiseert een prachtige editie van het Innovatieplein!

30-11-2018

Vanesch Verf Groep organiseert een prachtige editie van het Innovatieplein / 29 november 2018

De eerste editie van het Innovatieplein is een feit. Met ruim 600 bezoekers verdeeld over drie avonden was het evenement groot succes. Klanten van Spectrum Verf waren uitgenodigd op 5 november. Deze avond stond helemaal in het teken van vernieuwingen binnen de industrie-, zwaarvervoer- en autoschadeherstelbranche, met zowel paint als non-paint producten. Het Innovatieplein is een meerdaagse ‘beurs’, waarin bezoekers de mogelijkheid kregen om, door middel van stands verspreid in het gebouw, indrukken op te doen van nieuwe producten uit de branche. 

Tijdens het Innovatieplein konden bezoekers niet alleen een kijkje nemen binnen de muren van Spectrum Verf, maar ook producten direct op locatie ervaren door diverse presentaties bij te wonen of producten zelf uit te proberen van diverse leveranciers. Hiermee hebben we drie avonden lang interessante producten onder de aandacht kunnen brengen bij onze klanten en bezoekers. 

Verder konden bezoekers deelnemen aan een wedstrijd virtueel spuiten met de virtual reality spuitsimulator. De bezoeker met de hoogste score kon daarmee elke avond een mooie prijs winnen. Daarnaast werden er nog meer prijzen verloot onder bezoekers die alle stands hadden bezocht. Zo maakten zij kans op een DeVilbiss GTI Pro Lite, SATAjet 5000 B, 3M Festool schuurmachine en een goedgevulde Mirka verrassingsrugzak.

Er was vanzelfsprekend voldoende gelegenheid voor bezoekers om onder het genot van een lekker hapje en drankje bijeen te komen en de avond gezellig af te sluiten.

‘’We hebben tot op heden alleen maar positieve reacties van bezoekers ontvangen’’ zegt algemeen directeur Paul van Esch. ‘’We merkten dat bezoekers het erg leuk vinden om een kijkje te nemen binnen onze vestigingen. Het plezier en enthousiasme straalde duidelijk van de bezoekers en leveranciers af. Het evenement was informeel, laagdrempelig, had een gemoedelijke sfeer en was vooral erg gezellig. Wij kijken in ieder geval terug op een zeer geslaagd evenement!’’ 


Meer nieuws