Nieuws

Spectrum Verf wenst u fijne feestdagen!

22-12-2016Namens de directie en medewerkers van Spectrum Verf wensen wij u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017! Wij zullen in het nieuwe jaar onverminderd ons best doen om de service te bieden die u van ons mag verwachten.
 
Donatie Vanesch Verf Groep
Zoals voorgaande jaren heeft Vanesch Verf Groep, waar Spectrum Verf deel van uit maakt, er bewust voor gekozen om geld te doneren aan goede doelen in plaats van het kopen van kerstkaarten en relatiegeschenken. Gezien het grote maatschappelijke belang van goede doelen heeft Vanesch Verf Groep besloten dit jaar een bijdrage over te maken aan:

Stichting Poels
De Vanesch Verf Groep is een van oorsprong Tilburgs bedrijf en we willen graag wat doen voor de stad en haar inwoners. Bijna iedere Tilburger zal er wel bekend mee zijn: Stichting Poels, welke is opgericht door ‘Broodpater’ Gerrit Poels. Pater Poels, zoals hij ook bekend staat, rijdt al tientallen jaren met zijn fiets volgeladen met brood ’s nachts door de stad. Dit brood levert hij af bij mensen die gebukt gaan onder armoede. Ook deelt hij al even zo lang brood uit vanuit zijn achtertuin. Hiermee startte hij Nederlands eerste voedselbank. Wij bewonderen de enorme drive van de mensen achter Stichting Poels om de minder bedeelden te helpen en hopen dat zij, mede dankzij onze steun, hun goede werk nog heel lang voort kunnen blijven zetten.
www.stichtingpoels.nl
 
Support Casper
Oncoloog Casper van Eijk is het gezicht van de campagne Support Casper, die in het leven is geroepen door Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De grondleggers van deze stichting zijn allemaal vrienden of familie van mensen die zijn overleden aan alvleesklierkanker. Zij kwamen tot de ontdekking dat er schrikbarend weinig aandacht is voor alvleesklierkanker. Vermoedelijk omdat de meeste mensen er zó snel aan overlijden dat er geen tijd en ruimte is om acties op te zetten of aandacht te vragen. Dát gegeven, in combinatie met het feit dat meer dan 90% van de patiënten het niet overleefd, is voor ons reden om hier niet langer genoegen mee te nemen. Het doel van deze stichting en deze campagne is de bewustwording rond alvleesklierkanker vergroten en tegelijkertijd structureel geld in te zamelen om het hoognodige onderzoek naar nieuwe, innovatie behandelmethoden mogelijk te maken. Als Vanesch Verf Groep begrijpen wij de absolute noodzaak van dit onderzoek en leveren hier graag een financiële bijdrage aan.
www.supportcasper.nl
 
Stichting Humanitaire hulp kinderen Oekraïne
Al ruim 25 jaar zet stichting Humanitaire hulp kinderen Oekraïne zich in voor kansarme en zieke kinderen. Door gebrek aan geld krijgen zij niet altijd de zorg en aandacht die zij nodig hebben. Deze stichting werkt ook al 25 jaar nauw samen met het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Op deze manier kunnen artsen en verpleegkundigen hun kennis delen op het gebied van medicijnen, apparatuur, medische kennis en materialen waarmee zij werken. Helaas sterven door een gebrek aan deze zaken in Oekraïne erg veel kinderen. De grote wens van oprichter Piet Spijkers van Stichting Humanitaire hulp kinderen Oekraïne is om een kinderhospice te realiseren voor kinderen die ernstig ziek zijn of waarvoor zelfs helemaal geen genezing meer mogelijk is. Hiervoor is geld nodig. Vanesch Verf Groep levert financiële steun aan deze stichting om dit hartverwarmende doel te realiseren.
www.humanitairehulpkinderenoekraine.nl
 
Begin volgend jaar zullen wij aan deze 3 goede doelen een cheque overhandigen om de financiële steun officieel te maken.
 
Wilt u ook een bijdrage leveren aan (één van) deze stichtingen? Kijk op de websites voor meer informatie.
 


Meer nieuws