Nieuws

Nieuwe look Lesonal

05-09-2019

In augustus 2019 is Lesonal in een nieuw jasje gestoken. Lesonal streeft ernaar om het snelste systeem van topkwaliteit en meest efficiënte proces te bieden. Met het vernieuwde merk kunt u dit terug zien en ervaren in alle vormen van communicatie: van producten en services tot aan diverse marketing materialen. 

Een van de grootste veranderingen voor u als klant is de introductie van etiketten met kleurcode. De heldere en levendige kleurgecodeerde productlabels vereenvoudigen de productidentificatie op schappen en in mengmachines. Elke productcategorie heeft een andere kleur en een speciaal autodeel, waardoor het gemakkelijker is producten te identificeren. De slogan “Great Finish. Fast’ zit in het DNA van Lesonal en zal niet veranderen. Lesonal producten combineren snelheid en prestaties, waardoor u met minimale doorlooptijd de hoogste kwaliteitsnormen kunt halen. De nieuwe productlabels met kleurcodering zal u alleen maar helpen om de juiste producten snel te identificeren, waardoor u elke keer weer uitzonderlijke resultaten kunt leveren. Daarnaast is er een nieuwe, mobielvriendelijke website wat u gemakkelijke toegang biedt tot alle product- en technische informatie waar en wanneer u dat wilt.

Binnenkort zult u de eerste artikelen aantreffen bij uw bestelling met de nieuwe etikettering. In de loop van dit jaar zal alle documentatie en overige communicatiemiddelen vervangen worden met de nieuwe verfrissende look. Voor nu kunt u alvast de website van Lesonal bekijken om de vernieuwde look te aanschouwen. Klik hier voor een introductiefilmpje. 





 


Meer nieuws