Nieuws

De markt vraagt om snelheid. Het antwoord? Lesonal Accelerator

16-11-2016

Autoschadeherstelbedrijven willen meer snelheid. De Lesonal Accelerator is in navolging van de Cool Clear AS nu ook inzetbaar voor de 2K HS Premium Clear 420 en 2K HS Fast Clear 420, waardoor het clearcoat-systeem nóg veelzijdiger wordt.
 
Spuiters kunnen met de Lesonal Accelerator de droogtijd bij 60°C terugbrengen tot slechts 15 minuten. Het eindresultaat is van dezelfde hoge kwaliteit als bij de standaardapplicatie.
 
"Autoschadeherstelbedrijven willen processen steeds sneller uitvoeren, maar dit mag vanzelfsprekend niet ten koste gaan van de kwaliteit”, aldus Paul Musters, Commercieel directeur Spectrum Verf, importeur van Lesonal voor Nederland en België. "Door de toepassing van de Accelerator, wordt de droogtijd verkort en zijn er zodoende meer doorgangen mogelijk. Minder energie- en arbeidskosten dragen uiteindelijk bij aan een grotere winstgevendheid.”
 
Bij reparaties waar een trager laksysteem nodig is, biedt het systeem nog steeds de flexibele
mengoptie met Lesonal Reducer Clear 420 en Thinner HT.
 
Key accountmanager Fred Vlietstra bevestigt dit: "De toepassingen met betrekking tot het clearcoat-systeem wordt steeds veelzijdiger, zonder dat het de hoogwaardige kwaliteit aantast. Hierdoor kunnen wij de betrouwbaarheid bieden, die de klanten van ons verwachten. Het product is probleemloos verspuitbaar, heeft het een uitstekende vloeiing en is eenvoudig poetsbaar. Het resultaat: een perfect glanzende en krasbestendige afwerking."


Meer nieuws