Nieuws

ASN Rijnbergen Utrecht valt in de prijzen

16-06-2016

Schadeherstelbedrijf ASN Rijnbergen Utrecht heeft met haar hoge klanttevredenheid de Alphabet A+ Award gewonnen.  Leasemaatschappij Alphabet beloont ieder kwartaal het best presterende schadebedrijf van individuele schadeherstelketens. ASN Rijnbergen Utrecht kwam hierbij als beste uit de bus.
 
Net Promotor Score
Klanttevredenheid is een belangrijke pijler voor schadebedrijven. Alphabet meet de klanttevredenheid aan de hand van de Net Promotor Score (NPS). Deze meet de tevredenheid van klanten of deze het bedrijf in kwestie aan zouden bevelen.
 
Alphabet beloont ieder kwartaal het beste schadeherstelbedrijf van iedere aangesloten keten. In het vervolg zal Alphabet niet meer kijken naar ketens maar zal het leasebedrijf de beste schadebedrijf van Nederland kiezen.
 
Als officiële distributeur van van Lesonal-producten feliciteren wij, Spectrum Verf, ASN Rijnbergen Utrecht met deze mooie award.

UPDATE
Het kan niet op voor ASN Rijnbergen Utrecht. Na de Alphabet A+ Award is de ASN-vestiging nogmaals in de prijzen gevallen. Zij werden maandag namelijk benoemd tot ASN Vestiging van het jaar 2015-2016. Een fantastische prestatie. Nogmaals gefeliciteerd!

 


Meer nieuws