Lesonal

Een zeer betrouwbaar premium lakmerk

Spectrum Verf is de Nederlandse importeur van Lesonal, een zeer betrouwbare premium lak. Lesonal voldoet aan alle soorten regevelgevingen en staat bekend om zijn geweldige kleurnauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Het merk Lesonal is in 2004 geïntroduceerd in Nederland.  Ruim 10 jaar investeren en innoveren hebben geleid tot de prominente positie van vice-marktleider en een indrukwekkende klantentrouw onder autoschadeherstellers.
 

Modulaire opbouw

Lesonal kent een overzichtelijk assortiment en is gemakkelijk te verwerken. Het laksysteem kent een modulaire opbouw en sluit nauw aan bij de wensen van ieder eigentijds autoschadeherstelbedrijf. 

Spectrum Verf
Wij leveren alle Lesonal-producten door middel van eigen transport. Vandaag voor 13.00 uur besteld? Morgen in huis! Betrouwbare distributie met professionele chauffeurs.
 


Gemaakt voor perfectie

Lesonal wordt geleverd met een mengsysteem, kleurdocumentatie en een uitgebreide training en ondersteuning vanuit onze kleurmakerij. Alles wat je nodig hebt om een perfecte autoreparatie uit te voeren!
 

Shaken, not stirred

‚ÄčLesonal = schudden, mengen, spuiten. De basecoat van het Lesonalsysteem (voor de middelste laag) hoeft niet te worden geroerd, maar alleen even te worden geschud. Dat bespaart u 5 tot 10 minuten roeren in de mengmachine!