ActiesOp deze pagina ziet u de lopende acties.

Bekijk onze acties!

De zomeractie van 2019 is van start gegaan!

In deze zomeractie krijgt u uitzonderlijke kortingen en ook mooie give-aways. Kijk snel verder om de actiefolder online in te zien of vraag uw vertegenwoordiger van Vanesch Verf om een actiefolder te ontvangen.

Vanaf vandaag tot 31 juli zijn onder andere mooie actieprijzen op de nieuwe productlijn van Perfect Line, Quick Start. Hierbij ontvangt u een smartwatch. Een leuke gadget om je activiteiten te tracken en deze zomer nog net wat fitter door te komen. Daarnaast zijn er ook andere producten van Perfect Line en onder andere Colad, 3M, Mirka en Hamach waar u nu mooie kortingen op de producten krijgt. Wees snel bij deze acties want voor de give-aways geldt op=op.

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele folder online te bekijken!


 

Complete set Mirka Deros 350CV!

Mirka DEROS 350CV is een universele machine voor het krachtig en ontspannen schuren van ieder oppervlak. Dankzij het compacte formaat ligt de schuurmachine comfortabel in de hand en met zijn lichte gewicht ben je in staat om langdurig te kunnen schuren zonder enorme inspanningen te hoeven verrichten. Met een ronde schuurzool van 77mm schuur je kleine en moeilijk bereikbare plekken makkelijk op waar je met een grotere schuurmachine niet goed bij komt.

De Mirka DEROS 350CV is nu tijdelijk verkrijgbaar als complete set in een Mirka koffer, inclusief Gold 77 mm 6G (P80, P120, P220, P320, P400, P500), Q Silver 77 mm 6G (P1000), Abralon 77 mm (2000 & 3000). Je koopt de complete set nu t/m 30 juni voor €575,-

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele flyer te bekijken


 


WAGNER FURNO 750 Actie! 

Nu de Wagner Furno 750 voor maar €65,- (excl. BTW). Dit is dé toepassing om o.a. stickers en belettering te verwijderen, kunststof te buigen, verwarmen, drogen en folie aan te brengen. Een super handige multitool dus.

De Furno 750 heeft o.a. een verwijderbaar hitteschild, zes luchtsnelheden, afstandhouders, ergonomische greep, stabiele standvlakken aan de achterkant en een haak om het op te hangen. Daarnaast is het gehele apparaat voorzien van een gereedschapskoffer met geïntegreerde vergrendeling. Ook heeft de Furno 750 een geheugenfunctie waardoor u de laatste instellingen zo terug kunt halen. Dit super handige apparaat is voor deze mooie prijs verkrijgbaar t/m 30 juni 2019, dus wees er snel bij! 

Zomeractie van SATA!

Koop nu een SATAjet x 5500 en ontvang een SATA Fitness Tracker gratis! 
Nu de zomer weer in het vooruitzicht is willen de meeste weer wat actiever zijn met het lichaam. Met deze SATA Fitness Tracker is dat mogelijk. Dit apparaat heeft onder andere een meting voor calorieverbruik, stappenteller, hartslag en monitort je slaap. Alles om weer fitter deze zomer door te komen. Wees er snel bij want de actie geldt zolang de voorraad strekt!


 
Voorjaarsactie van DeVilbiss!

Deze lente krijgt u sterke korting op de accessoires van het GTiPro spuitpistool. Betaal nu slechts €167,- voor de GTi-PRO-T110 luchtkap en een PRO-200-T.3 inclusief een naald. Uw DeVilbiss spuitpistool zal weer werken als vanouds.


 

Gratis Dashcam bij aankoop van 3M polijstproducten!

Mooie filmpjes maken terwijl je in de auto rijdt en op vakantie gaat bijvoorbeeld? Koop nu voor € 349 aan 3M Polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken, polijstpasta’s en Trizact schijven, en ontvang een super coole Dashcam GRATIS! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij. 


 

Profiteer de aankomende twee maanden van diverse Teroson ruitverlijming toppers!

Bij afname van 2 kokers Teroson PU 8596, PU 8597 HMLC of Teroson PU 9097 PL HMLC ontvangt u een 1 flacon Teroson VR 100  1 ltr. Glasreiniger geheel gratis! Deze VR 100 is perfect om (auto)ruiten streepvrij te reinigen, maar kan ook prima gebruikt worden om het interieur op te frissen. Meer info over deze producten vindt u op de achterzijde van de flyer. Klik op onderstaande afbeelding om de gehele actieflyer te bekijken.