ActiesOp deze pagina ziet u de lopende acties.

Bekijk onze acties!

Profiteer de aankomende twee maanden van diverse Teroson ruitverlijming toppers!

Bij afname van 2 kokers Teroson PU 8596, PU 8597 HMLC of Teroson PU 9097 PL HMLC ontvangt u een 1 flacon Teroson VR 100  1 ltr. Glasreiniger geheel gratis! Deze VR 100 is perfect om (auto)ruiten streepvrij te reinigen, maar kan ook prima gebruikt worden om het interieur op te frissen. Meer info over deze producten vindt u op de achterzijde van de flyer. Klik op onderstaande afbeelding om de gehele actieflyer te bekijken. 

Gratis 3M winterjas bij diverse polijstproducten en accessoires

Met dit koude weer is deze actie méér dan welkom. Koop voor € 329 aan 3M Polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken en polijstpasta’s, en ontvang een comfortabele 3M winterjas GRATIS! We hebben de maten Medium, Large en Extra Large op voorraad, maar ben er snel bij want op = op! 

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele actieflyer te bekijken


 

Messcherpe aanbieding van Henkel Loctite 3090 en 4070

De Loctie 3090 en 4070 zijn multifunctionele lijmen die te gebruiken zijn voor diverse materialen, zoals bijvoorbeeld kunststof, rubber en metaal. Bij aankoop van deze alleskunners krijg je een handige, alles-in-1 multitool cadeau! Maar let op: alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

Lesonal poetstas!

Met deze handige poetstas neemt u alle poetsproducten makkelijk mee en heeft u altijd alles bij de hand.

Klik op onderstaande afbeelding om een PDF-bestand van de flyer in een nieuw venster in uw internetbrowser te openen.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.