ActiesOp deze pagina ziet u de lopende acties.

Bekijk onze acties!

Gratis luchtslang t.w.v. €95,- bij DV1 Base & DV1 Clear!

Bij aankoop van een set DeVilbiss DV1 Spuitpistolen (bestaande uit een DV1 Clear & een DV1 Base) ontvangt u nu een limited H-Flexcellent luchtslang t.w.v. €95,- gratis! DeVilbiss DV1 Spuitpistolen zijn de nieuwste en meest geavanceerde spuitpistolen van DeVilbiss. Deze set bevat naast de DV1 Base ook de nieuwe DV1 Clear, dat speciaal gemaakt is voor het gebruik van diverse blanke lakken. De spuitpistolen zijn met sproeiopening 1.2mm en zonder bovenbeker. De limited edition 20m H-Flexcellent luchtslang is knikvrij, flexibel en zeer gemakkelijk op te rollen. Actie is geldig t/m 29 februari!


 

2+1 gratis op Teroson Steenslagbescherming!

Tot en met 29 februari krijgt u bij aankoop van 2 stuks Teroson WT S3000 óf SB S3000 het 3e product cadeau! De WT en SB zijn beide goed bestand tegen uitzakken, overspuitbaar en hebben een uitstekende weerstand tegen slijtage. De WT is op waterbasis, de SB op solventbasis. Combineren van producten is niet mogelijk.


 

3M Polijst actie

Als u nu voor €199 bruto aan 3M polijstproducten aanschaft ontvangt u volledig GRATIS een Megiuar's Drying Towel. Deze zeer absorberende droogdoek kan na het wassen van de auto gebruikt worden om de auto perfect droog te maken. 

De deelnemende producten die bij deze actie horen zijn:
- 3M polijstpasta's
- 3M poetspads
- 3M poetsdoeken
- Alle bijbehorende accessoires 
- 3M Trizact schijven

Heeft u behoefte aan meer informatie over de actie? Klik op onderstaande afbeelding!  

SATAjet X5500 voordeelactie! 

De SATAjet X5500 is een innovatief en krachtig lakpistool. Ultramoderne laksystemen een reeks aan verschillende lakmaterialen en de hiermee samenvallende eisen creëren nieuwe mogelijkheden, maar plaatsen professionele gebruikers ook voor nieuwe uitdagingen. Het nieuwe revolutionaire X-nozzle systeem met talloze spuitopeningen biedt nu een waaier van perfecte oplossingen. 

Tijdens de voordeelactie krijgt u een gratis SATA Adam 2 t.w.v. €240,- bij aanschaf van de SATAjet X5500! Wilt u meer weten? Klik dan op onderstaande afbeelding.