ActiesOp deze pagina ziet u de lopende acties.

Bekijk onze acties!

25% korting op diverse Hamach producten!

Nog tot en met 31 december krijgt u 25% korting op diverse Hamach producten, zoals bijvoorbeeld alle rvs tafels en spuitwanden, spuitpistoolreinigers, toolstations en afvalverwerkingsproducten. Doe er uw voordeel mee! 
Maakt u daarnaast al gebruik van de KIA, MIA of EIA regelingen?* Met deze regelingen kunt u investeren in bedrijfsmiddelen met veel belastingvoordeel.

Bekijk de gehele actieflyer door op onderstaande afbeelding te klikken. *Uitleg van de regelingen zijn te vinden in de actieflyer.


 

3M Kwartaalactie: spaar de racewagen van Sebastian Vettel

Maak uw miniatuur racewagen collectie compleet! In de eerste drie kwartalen heeft u reeds de kans gehad om een miniatuur racewagen te verkrijgen van Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Max Verstappen. Dit laatste kwartaal kunt u de vierde en tevens laatste racewagen sparen van Sebastian Vettel bij aankoop van € 349,- aan diverse maskeerproducten. Maskeertapes, Markeerfolies, Soft Edge Masking foams en alle bijbehorende accessoires behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk de gehele actieflyer door op onderstaande afbeelding te klikken.  


 

Gratis 3M winterjas bij diverse polijstproducten en accessoires

Met dit koude weer is deze actie méér dan welkom. Koop voor € 329 aan 3M Polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken en polijstpasta’s, en ontvang een comfortabele 3M winterjas GRATIS! We hebben de maten Medium, Large en Extra Large op voorraad, maar ben er snel bij want op = op! 

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele actieflyer te bekijken


 

Alleen dit jaar nog uitzonderlijk hoge kortingen op 3M Plaatwerkmachines!

Nog tot en met het einde van dit jaar kunt u profiteren van de uitzonderlijk hoge korting op een 3M Roloc Slijpmachine of een 3M Schuurbandmachine. Hoe? Bij aankoop van 6 dozen Cubitron Roloc fiberschijven heeft u de mogelijkheid een nieuwe 3M Roloc Slijpmachine te kopen met 80% korting op de bruto prijs. Ook bij aankoop van 5 dozen Cubitron schuurbanden heeft u de mogelijkheid een nieuwe 3M Schuurbandmachine te kopen met 80% korting op de bruto prijs. 

Bekijk de deelnemende producten en voorwaarden door op onderstaande afbeelding te klikken.  


 

Devilbiss Actie: Stel uw eigen ombouwset samen tot het eind van het jaar!

Dit najaar kunt u uw eigen Devilbiss ombouwset samenstellen voor uw huidige GTI Pro 455 of GTI Pro Lite 455 spuitpistool. De ombouwset bestaat uit een luchtkap, twee sproeiers (zelfde maat) en een bijpassende naald. Tot het einde van het jaar verkrijgbaar voor slechts €135!

Dit keer zal het bestellen van deze actieproducten een tikje anders zijn. Klik op onderstaande afbeelding om het interactieve formulier te openen. Download het formulier, vul alle gegevens in, sla het bestand op en verstuur het naar de juiste mailadres van uw vestiging.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

SATAjet 5000 B Special Edition 2018
 

Deze week is de jaarlijkse Special Edition van SATAjet 5000 B op de Automechanika in Frankfurt gelanceerd. Voorgaande jaren waren de thema’s bijvoorbeeld Route 66, de Aviator en de Sailor en dit jaar is gekozen voor de “SIXTIES”. 

Het Spuitpistool is verkrijgbaar in HVLP (groen) en RP (blauw) en kan met de naaldsets worden besteld die op de tweede pagina van de actie te zien zijn. De meeste uitvoeringen zijn verkrijgbaar met de RPS bekers of standaard 600 cc beker. Beiden in digitale of niet-digitale vorm.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

Messcherpe aanbieding van Henkel Loctite 3090 en 4070

De Loctie 3090 en 4070 zijn multifunctionele lijmen die te gebruiken zijn voor diverse materialen, zoals bijvoorbeeld kunststof, rubber en metaal. Bij aankoop van deze alleskunners krijg je een handige, alles-in-1 multitool cadeau! Maar let op: alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

SATA viert 111 jarig bestaan met mooie actie!

Vier samen met SATA hun verjaardag en profiteer van deze jubileumbundel!  De SATA jubileumbundel bevat twee SATA high performance spuitpistolen SATAjet 5000 B. Beide spuitpistolen, een RP en HVLP in niet digitale uitvoering, zijn voorzien van een laser gegraveerd SATA-jubileumlogo en worden geleverd in een mooie koffer voor opslag en transport. De jubileumbundel is een beperkte uitvoering en is verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt. Verkoopprijs is €929,00 excl. BTW.

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele flyer in een PDF-bestand in uw internetbrowser te openen.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

Lesonal poetstas!

Met deze handige poetstas neemt u alle poetsproducten makkelijk mee en heeft u altijd alles bij de hand.

Klik op onderstaande afbeelding om een PDF-bestand van de flyer in een nieuw venster in uw internetbrowser te openen.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.