ActiesOp deze pagina ziet u de lopende acties.

Bekijk onze acties!

SATAjet X 5500 Hippie – ‘Love and Peace’ in de spuitcabine
Ter ere van de vijftigste verjaardag van het Woodstock Music Festival introduceert Sata de SataJet X 5500 Hippie Special Edition. We hebben dit kleurrijke spuitpistool beperkt op voorraad, dus wacht niet te lang als jij deze limited edition wil bemachtigen!


 

Wagner Airless Control Pro 350 M
Een multifunctionele spuitinstallatie waar je materialen mee kan spuiten die regelmatig verwerkt worden zoals: kleefstof voor de spuitcabine, industrielakken of muurverf. De Wagner Control Pro 350 M is een airless verfspuitinstallatie en is met HEA (High Efficiency Airless) techniek ook nog eens nevelarm. Standaard voorzien van 15 meter hogedrukslang, spuitpistool en twee spuittips (515 en 311). Nu beschikbaar voor € 539,00 exclusief BTW. Geldig t/m 31 oktober.


 

Teroson Maandklapper Oktober
Bij afname van 6 duokokers Teroson PU 9225 SF of Teroson PU 9225 UF ME ontvangt u geheel gratis een verwerkingspistool t.w.v. 59,77 euro! De Teroson PU 9225 SF is uitermate geschikt voor het repareren van kunststof delen, bumper, grille en dergelijke (dit gaat altijd in combinatie met de Teroson Primer SB 150). Daarentegen leent de PU 9225 UF zich prima voor het snel vastzetten van een kunststof deel, met een droogtijd van 60 sec.

*U kunt zelf uw keuze samenstellen tussen de PU 9225 SF en PU 9225 UF ME, zolang het 6 stuks betreft. Actie is geldig t/m 31 oktober!Zomeractie van SATA!


Koop nu een SATAjet x 5500 en ontvang een SATA Fitness Tracker gratis! 
Nu de zomer weer in het vooruitzicht is willen de meeste weer wat actiever zijn met het lichaam. Met deze SATA Fitness Tracker is dat mogelijk. Dit apparaat heeft onder andere een meting voor calorieverbruik, stappenteller, hartslag en monitort je slaap. Alles om weer fitter deze zomer door te komen. Wees er snel bij want de actie geldt zolang de voorraad strekt!


 

Gratis Dashcam bij aankoop van 3M polijstproducten!

Mooie filmpjes maken terwijl je in de auto rijdt en op vakantie gaat bijvoorbeeld? Koop nu voor € 349 aan 3M Polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken, polijstpasta’s en Trizact schijven, en ontvang een super coole Dashcam GRATIS! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij.