ActiesOp deze pagina ziet u de lopende acties.

Bekijk onze acties!

Teroson December Maandklapper! 

In de koude decembermaand willen wij u graag verrassen met een splinternieuwe Teroson equipment actie! Bij aankoop van onderstaande producten ontvangt u enkel t/m 31 december korting:
 
Teroson ET Gun Powerline II

De Teroson ET Gun Powerline II is een hogedrukverwerkingspistool voor een constante dosering van materialen met hoge en lage viscositeit. Met een gepatenteerd systeem om ontploffen van kokers te voorkomen en een geïntegreerde manometer is dit zwaar gereedschap zowel veilig als nauwkeurig. 

Teroson ET Air Gun Multipress

Dit luchtdrukpistool met telescopische zuigerstang is ideaal voor het voor aanbrengen van afdichtingsnaden en en het spuiten van afdichtingsmaterialen met lage tot matige viscositeit. Het kleine en compacte ontwerp maakt dit gereedschap uitstekend voor spraycoatings zoals UBC. 

Teroson ET Battery Gun

Een draadloos electrisch doseepistool voor 310ml aluminium kokers en voor 400ml worstverpakkingen. Speciaal ontworpen om vermoeidheid van de gebruiker in te perken en volledig opgeladen binnen 30 minuten. 

Teroson ET UBC Multi Spray Gun 

Het Teroson ET UBC Multi Spray Gun is een spuitpistool voor de onderkant van voertuigen en om beschermende coatings tegen steenslag aan te brengen met behulp van blikken van een liter. De Teroson ET UBC Multi Spray Gun zorgt voor een perfecte structuur van fijne tot grove afwerking. 

Teroson ET Multicut 

Deze kit bevat alle materialen om ruiten en andere auto-onderdelen te verwijderen door slechts één operator. Het snijwerk, via een nylonkoord, vermijdt beschadiging aan het lakwerk van de carrosserie of andere onderdelen. 

Teroson VR 1600 Glass Rep Set

Een professionele ruitreparatieset met o.a. 4 kits met harskit + injector + naald, afwerkings-hars & -polish en gel voor zuignappen. 

Wilt u een volledige beschrijving van alle artikelen en kits? Klik dan op onderstaande flyer! 


Aantrekkelijke introductieprijzen van nieuwe 3M artikelen

Wegens promotie van 2 nieuwe producten komt 3M met scherpe introductieprijzen. Het gat hier om de Roloc Pistoolgreepslijpmachine Kit en de Bandschuurmachine Kit.

De nieuwe 3M Roloc Kit met de krachtige, persluchtaangedreven Roloc Pistoolgreepslijpmachine, die in combinatie met 3M schuurmiddelen en accessoires zorgen voor het perfecte reparatieproces. Dé ideale oplossing voor al uw schuur praktijken is nu beschikbaar voor de introductieprijs van €259,-.

Ook de nieuwe Bandschuurmachine Kit krijge een aantrekkelijke prijs van €399,-. Deze Bandschuurmachine Kit onder andere bestaande uit de krachtige, perslucht aangedreven 3M Bandschuurmachine in combinatie met 3M schuurmiddelen en toebehoren, ideaal voor nauwkeurige slijp- en afbraam werkzaamheden.

Wilt u meer informatie? Klik dan op een van de onderstaande afbeeldingen!3M Polijst actie

Als u nu voor €199 bruto aan 3M polijstproducten aanschaft ontvangt u volledig GRATIS een Megiuar's Drying Towel. Deze zeer absorberende droogdoek kan na het wassen van de auto gebruikt worden om de auto perfect droog te maken. 

De deelnemende producten die bij deze actie horen zijn:
- 3M polijstpasta's
- 3M poetspads
- 3M poetsdoeken
- Alle bijbehorende accessoires 
- 3M Trizact schijven

Heeft u behoefte aan meer informatie over de actie? Klik op onderstaande afbeelding!  

SATAjet X5500 voordeelactie! 

De SATAjet X5500 is een innovatief en krachtig lakpistool. Ultramoderne laksystemen een reeks aan verschillende lakmaterialen en de hiermee samenvallende eisen creëren nieuwe mogelijkheden, maar plaatsen professionele gebruikers ook voor nieuwe uitdagingen. Het nieuwe revolutionaire X-nozzle systeem met talloze spuitopeningen biedt nu een waaier van perfecte oplossingen. 

Tijdens de voordeelactie krijgt u een gratis SATA Adam 2 t.w.v. €240,- bij aanschaf van de SATAjet X5500! Wilt u meer weten? Klik dan op onderstaande afbeelding. 


SATAjet X 5500 Hippie – ‘Love and Peace’ in de spuitcabine
Ter ere van de vijftigste verjaardag van het Woodstock Music Festival introduceert Sata de SataJet X 5500 Hippie Special Edition. We hebben dit kleurrijke spuitpistool beperkt op voorraad, dus wacht niet te lang als jij deze limited edition wil bemachtigen!


 

Zomeractie van SATA!

Koop nu een SATAjet x 5500 en ontvang een SATA Fitness Tracker gratis! 
Nu de zomer weer in het vooruitzicht is willen de meeste weer wat actiever zijn met het lichaam. Met deze SATA Fitness Tracker is dat mogelijk. Dit apparaat heeft onder andere een meting voor calorieverbruik, stappenteller, hartslag en monitort je slaap. Alles om weer fitter deze zomer door te komen. Wees er snel bij want de actie geldt zolang de voorraad strekt!