ActiesOp deze pagina ziet u de lopende acties.

Bekijk onze acties!

Nu bij aankoop van 2 dozen Nitril handschoenen een gratis muurdispenser!

De Colad disposable Nitril Handschoenen zijn beschermend en voorkomen dat haar, huidvezels en huidvet met de lak in contact komen. De handschoenen zijn silicone, poeder en latex vrij en speciaal ontwikkeld om comfort én bescherming te bieden tijdens het spuitproces. Koop nu 2 dozen van 400 handschoenen voor maar €149,- en ontvang een gratis muurdispenser t.w.v. €35,-*Het combineren van maten is mogelijk!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

Devilbiss Actie: Stel uw eigen ombouwset samen tot het eind van het jaar!

Dit najaar kunt u uw eigen Devilbiss ombouwset samenstellen voor uw huidige GTI Pro 455 of GTI Pro Lite 455 spuitpistool. De ombouwset bestaat uit een luchtkap, twee sproeiers (zelfde maat) en een bijpassende naald. Tot het einde van het jaar verkrijgbaar voor slechts €135!

Dit keer zal het bestellen van deze actieproducten een tikje anders zijn. Klik op onderstaande afbeelding om het interactieve formulier te openen. Download het formulier, vul alle gegevens in, sla het bestand op en verstuur het naar de juiste mailadres van uw vestiging.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

Teroson Kunststofreparatielijm plus een Loctite multitool!

Nu bij aankoop van drie stuks TEROSON PU 9225 SF (50ML) of TEROSON PU 9225 UF ME (50ML) een gratis LOCTITE Multitool erbij. Ben er snel bij want deze actie is maar een maand geldig tot en met 31 oktober 2018.

Perfect voor kleine schades zoals krassen of gaten in bumpers, spoilers en beschermplaten is de TEROSON PU 9225 SF Snelle kunststofreparatielijm. Voor Smart Repair zoals herstellen en namaken van overlakbare kunststof onderdelen is de TEROSON PU 9225 UF ME Ultrasnelle kunststofreparatielijm uitstekend. En met de LOCTITE multitool bent u klaar voor alle kleine reparaties. Klik hier voor het stappenplan van Teroson PU 9225 SF of PU 9225 UF ME!
 

3M Kwartaalactie: spaar de racewagen van Max Verstappen! 

Afgelopen maanden heb je bij verschillende 3M producten kunnen sparen voor de miniatuur racewagens van Alonso en Hamilton. Dit kwartaal is het eindelijk tijd voor misschien wel de grootste favoriet van de Benelux! Koop nu voor €349 bruto aan diverse 3M schuurmeterialen en ontvang een exclusieve modelwagen van Max Verstappen!

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele actieflyer én de deelnemende producten te bekijken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

SATAjet 5000 B Special Edition 2018
 

Deze week is de jaarlijkse Special Edition van SATAjet 5000 B op de Automechanika in Frankfurt gelanceerd. Voorgaande jaren waren de thema’s bijvoorbeeld Route 66, de Aviator en de Sailor en dit jaar is gekozen voor de “SIXTIES”. 

Het Spuitpistool is verkrijgbaar in HVLP (groen) en RP (blauw) en kan met de naaldsets worden besteld die op de tweede pagina van de actie te zien zijn. De meeste uitvoeringen zijn verkrijgbaar met de RPS bekers of standaard 600 cc beker. Beiden in digitale of niet-digitale vorm.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

Messcherpe aanbieding van Henkel Loctite 3090 en 4070

De Loctie 3090 en 4070 zijn multifunctionele lijmen die te gebruiken zijn voor diverse materialen, zoals bijvoorbeeld kunststof, rubber en metaal. Bij aankoop van deze alleskunners krijg je een handige, alles-in-1 multitool cadeau! Maar let op: alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

   

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

SATA viert 111 jarig bestaan met mooie actie!

Vier samen met SATA hun verjaardag en profiteer van deze jubileumbundel!  De SATA jubileumbundel bevat twee SATA high performance spuitpistolen SATAjet 5000 B. Beide spuitpistolen, een RP en HVLP in niet digitale uitvoering, zijn voorzien van een laser gegraveerd SATA-jubileumlogo en worden geleverd in een mooie koffer voor opslag en transport. De jubileumbundel is een beperkte uitvoering en is verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt. Verkoopprijs is €929,00 excl. BTW.

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele flyer in een PDF-bestand in uw internetbrowser te openen.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.
 

Lesonal poetstas!

Met deze handige poetstas neemt u alle poetsproducten makkelijk mee en heeft u altijd alles bij de hand.

Klik op onderstaande afbeelding om een PDF-bestand van de flyer in een nieuw venster in uw internetbrowser te openen.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met (uw accountmanager van) Spectrum Verf of met de binnendienst op 0297-230999.