ActiesOp deze pagina ziet u de lopende acties.

Bekijk onze acties!

De zomeractie van 2019 is van start gegaan!

In deze zomeractie krijgt u uitzonderlijke kortingen en ook mooie give-aways. Kijk snel verder om de actiefolder online in te zien of vraag uw vertegenwoordiger van Vanesch Verf om een actiefolder te ontvangen.

Vanaf vandaag tot 31 juli zijn onder andere mooie actieprijzen op de nieuwe productlijn van Perfect Line, Quick Start. Hierbij ontvangt u een smartwatch. Een leuke gadget om je activiteiten te tracken en deze zomer nog net wat fitter door te komen. Daarnaast zijn er ook andere producten van Perfect Line en onder andere Colad, 3M, Mirka en Hamach waar u nu mooie kortingen op de producten krijgt. Wees snel bij deze acties want voor de give-aways geldt op=op.

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele folder online te bekijken!


 

CASHBACK Actie Festool

Gedurende de periode 1 juli t/m 31 augustus 2019 kunt u profiteren van een groot aantal schuur- en polijstmachines en een assortiment stofzuigers. Koop tijdens de actieperiode een product uit het Festool assortiment dat meedoet in de cashback actie en ontvang een Cashback die kan oplopen tot maximaal €100! (afhankelijk van de aankoopwaarde van het Festool product). Meedoen is heel eenvoudig:
  1. Koop een deelnemende Festool machine
  2. Registreer de aankoop op www.festool.nl/cashback vóór 14 september
  3. De Cashback wordt automatisch teruggestort op uw bankrekening


 

Zomeractie van SATA!

Koop nu een SATAjet x 5500 en ontvang een SATA Fitness Tracker gratis! 
Nu de zomer weer in het vooruitzicht is willen de meeste weer wat actiever zijn met het lichaam. Met deze SATA Fitness Tracker is dat mogelijk. Dit apparaat heeft onder andere een meting voor calorieverbruik, stappenteller, hartslag en monitort je slaap. Alles om weer fitter deze zomer door te komen. Wees er snel bij want de actie geldt zolang de voorraad strekt!


 

Gratis Dashcam bij aankoop van 3M polijstproducten!

Mooie filmpjes maken terwijl je in de auto rijdt en op vakantie gaat bijvoorbeeld? Koop nu voor € 349 aan 3M Polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken, polijstpasta’s en Trizact schijven, en ontvang een super coole Dashcam GRATIS! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij.