Kleurmakerij

Kleurtovenaars zorgen voor ‘ready mix’, al vanaf een halve liter

In onze kleurenmakerij werken onze kleurtovenaars. Zij staan u terzijde bij het verkrijgen van de juiste kleur lak, bij kleuren creëren, kleurcorrecties en het oplossen van eventuele kleurproblemen in de praktijk. Weet u niet de exacte kleurvariant? Lever een sample (bijvoorbeeld tankluikje) in bij onze kleurenhelpdesk en onze kleurtovenaars gaan er mee aan de slag!

Spectrum Verf levert én onderhoudt uw mengmachine. En desgewenst mengen wij voor u! Vanuit onze kleurmakerij leveren wij u ‘ready mix’ (kant en klare) autolak in alle denkbare –en als het moet: zelfs ondenkbare!– kleuren. Vanaf
een halve liter, maar ook 15 liter of meer, voor het puntgaaf spuiten van
bijvoorbeeld een vrachtwagen of hijskraan.
 

Lesonal color Checker

Spectrum Verf beschikt over 5 vakbekwame kleurtovenaars, waarvan 2 ook op locatie (dus bij u op de zaak) kunnen meten, mengen en bijstellen. Zij zijn uitgerust met de AM3 Lesonal Color Checker.
 

Lesonal Variant Documentation

De Lesonal Variant Documentation is een omvangrijk en gebruiksvriendelijk kleurselectie-systeem, waarmee u snel en accuraat de juiste kleur voor uw autoschade bepaalt. 
 

Lesonal ColourLink

Met ColourLink kunt u kleuren binnen een paar seconden vinden, mengen en wegen, zonder giswerk of verspilling. Nooit meer zoeken en nooit meer proefondervindelijk bijtinten.